Çorum'da Resim Ve Kompozisyon Yarışmaları ödül Töreni Düzenlendi

resim ve kompozisyon yarışmaları ödül töreni düzenlendi

Çorum'da Resim Ve Kompozisyon Yarışmaları ödül Töreni Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Çorum İl Müftülüğümüz tarafından Ortaokullar arası “Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenlendi.

“Ramazan ve İnfak” temaları üzerinde yarışan ortaokulu öğrencileri resim ve kompozisyon alanlarında çeşitli çalışmalar yaparken dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Çorum il müftülüğünde toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İl Müftümüz Muharrem Biçer, Müftü Yardımcıları Adem Aygül ve Adnan Zeki Bıyık, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Abdülmüttalip Tatlılıoğlu, Gençlik Koordinatörü Ertuğrul Öztekin, dereceye giren Öğrenciler ve Velileri katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan İl Müftümüz Muharrem Biçer, Yarışmanın temel amacının gençlerle iletişim kurmak ve onları Başkanlığımızın gençlik çalışmaları ile tanıştırabilmek olduğunu ve “Ramazan ve İnfak” konularıyla bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Biçer, yarışmaya iyi bir katılım olduğunu ancak daha da artırılabilmesi için bu gibi konu ve konular üzerinde çalışacaklarını belirterek dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrenciler;

1. Süheyb-i Rumi İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Zeynep Elif TURA

2. İnkılap Ortaokulu Öğrencisi Elvan ÖZMEN

3. Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Ayşenur ÖZŞAHİN oldu.

Resim Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ise;

1. Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Zeynep Ecrin BOYVAT

2. Süheyb-i Rumi İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Bengisu BULUT

3. Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Beyza SÖNMEZ oldu.

Yarışmada dereceye giren Birincilere TDV Çorum Şubesi tarafından Çeyrek Altın ve Kitap Hediyeleri verilirken İkinci ve Üçüncü olan öğrencilere de Gram Altın ve Kitap Hediyeleri verildi.

Her iki dal da birinci olan öğrencilerin hediyelerini İl Müftümüz Muharrem Biçer takdim ederken diğer öğrencilere de Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürümüz ve Gençlik Koordinatörleri hediyelerini takdim etti. Program hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.