Erzincan'da Müftümüz çetin, Refahiye Ilçemizde “iyilik Sofrası” Iftarına Katıldı

müftümüz çetin, refahiye ilçemizde “iyilik sofrası” iftarına katıldı

Müftümüz ÇETİN, Refahiye İlçemizde “İyilik Sofrası” İftarına Katıldı

İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, Refahiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Refahiye Şubesinin birlikte organize ettiği “İyilik Sofrası İftar Programı”na katıldı.

Refahiye ilçemizi ziyareti esnasında makam ziyaretinde bulunan müftümüz daha sonra Refahiye Belediye Başkanı Çakmak PAÇACI’yı makamında ziyaret ederek kendilerine görevleri için hayırlı olsun dileklerini iletip tebrik ettiler. Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından olan “Serlevha Hadisler” kitabını kendilerine hediye olarak takdim ettiler.

İftar öncesi kısa bir sohbette bulunan müftümüz, iftar duası yaparak rahmet, bereket ve mağfiret ayının son günlerine girdiğimiz, üzerimize gölgesinin düştüğü Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla tebriklerini ilettiler.