Il Müftümüz, Tdv Hatay şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Ile Iftarda Bir Araya Geldi

il müftümüz, tdv hatay şubesi yönetim kurulu üyeleri ile iftarda bir araya geldi

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

İl Müftülüğünde düzenlenen iftar programında, okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, yönetim kurulu üyelerine hitaben bir konuşma yaptı. İl Müftümüz Konuşmasında; “Türkiye Diyanet Vakfı Türkiye’de ve Dünyada önemli hizmetlere vesile oluyor. Dünyanın neresinde olursa olsun mazlum ve mağdurların yardımına koşuyor. Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2019 yılı Ramazan Ayı’nda yurt içinde 81 İl ve 725 İlçede, yurt dışında ise 98 Ülke ve 323 Bölgede aziz Milletimize umut bağlayan ve yolumuzu gözleyen kardeşlerimiz için göstermiş oldukları gayretli çalışmaları bizi ziyadesiyle memnun ediyor.  Son günlerini yaşadığımız mübarek Ramazan ayının feyiz ve bereketi ile bugün iftar için bir araya geldik. Rabbim daha nice Ramazanlara kavuşmayı nasip eylesin. Emeği geçenlere ve iftarımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

İftar programına İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’nun yanı sıra, İl Müftü Yardımcımız Mehmet Emin OKUYUCU, İl Müftülüğümüz Hac ve Umre Şube Müdürü Fahri UÇAK, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Servet BİLGİN ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.