Bilecik'de Il Müftüsü Necati Akkuş Ramazan Ayı Kardeş şehir Projesi Kapsamında Eskişehir’e Gitti

il müftüsü necati akkuş ramazan ayı kardeş şehir projesi kapsamında eskişehir’e gitti

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2019 Yılı Ramazan ayı Kardeş Şehir Projesi kapsamında, Ramazan Ayında yurt çapında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Eskişehir’e bir ziyaret gerçekleştirerek vaaz irşat hizmetinde bulundu. Ziyarette; İnhisar İlçe Müftüsü İbrahim Köç ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Aksoy da hazır bulundu.

Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş ilk olarak İl Müftüsü Bekir Gerek’i ziyaret ederek hasbihalde bulundu. Ardından Müftü Akkuş, Merkez Mahmut Sami Ramazanoğlu Caminde teravih namazı öncesi vaaz verdi. Akkuş vaazında, infak temasına vurgu yaptı.