Giresun'da Kur’an Kursları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

kur’an kursları değerlendirme toplantısı yapıldı

Giresun'da Kur’an Kursları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an kursları yılsonu değerlendirme toplantısı Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın başkanlığında Kur’an kursu öğreticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda ihtiyaç odaklı Kur’an kursları, 4-6 yaş grubu Kur’an kursları ve yaz dönemi Kur’an kurslarıyla ilgili istişare gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Muhittin Oral, kursların aktif ve faal bir şekilde Giresun halkına hizmet vermesi, dörtten yetmişyediye herkese ulaşmasının önemine dikkat çekti. Müftü Oral, kursiyerlere sahih dini bilginin ulaştırılması için gayret gösteren tüm Kur’an kursu öğreticilerine başarılar diledi.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nafi Sağlam ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.