Samsun Eğitim Merkezinde canik müftüsü mukadder arif yüksel kursiyerlere ders verdi

CANiK MüFTüSü MUKADDER ARiF YüKSEL KURSiYERLERE DERS VERDi

CANİK MÜFTÜSÜ MUKADDER ARİF YÜKSEL KURSİYERLERE DERS VERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından planlanan ve Eğitim Merkezimizde de devam eden, 4-B Sözleşmeli Personel 3. dönem Mesleğe Hazırlık Eğitimi kursuna katılan kursiyerlerin 23 Mart 2018 Cuma günü "Sosyal ve Kültürel Etkinlikler" dersi, "Kurumsal Aidiyet ve Mesleki Verimliliğin Artırılması" konusu ile Samsun Canik İlçe Müftüsü Mukadder Arif YÜKSEL hocamız tarafından verildi. Hocamız din görevlisi olarak başladığı meslek hayatı ile İdareci olarak devam ettiği görev hayatında edindiği tecrübelerini paylaştı. Eğitim Merkezi olarak Canik İlçe Müftümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.