Rize'de Karne Hediyesi Diyanet çocuk Dergisi

karne hediyesi diyanet çocuk dergisi

Rize'de Karne Hediyesi Diyanet çocuk Dergisi

2018-2019 yılı eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ülke genelinde 140 bin 308 öğrenci karnelerini alarak, yaz tatiline başladı.

Karne gününde Müftülüğümüz tarafından Muradiye Beldesindeki ilk ve ortaokullar ziyaret edilerek öğrencilere Başkanlığımız süreli yayınlarından Diyanet Çocuk Dergisi ve Tatil Arkadaşım isimli dergi eki hediye edildi.

İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı karne alan öğrencileri tebrik ederek kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Çakmakçı konuşmasında, okulların sona ermesiyle dinlenme ve eğlenmenin yanında her yıl olduğu gibi bu yıl da ilimizde Camilerde, okullarda ve Müftülüğümüzce uygun görülen mekânlarda Yaz Kur’an Kurslarının açılacağını belirtti.

Ülkemizi emin ellere teslim etmek, çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın sorumluluğu ile her bir ferdin çalışmasının gerektiğini ifade eden Çakmakçı,  ‘hedefimiz milli ve manevi değerlere sahip çıkan, geleceği imar edecek hayırlı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamaktır’ şeklinde konuştu.

İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı, Başkanlığımız yayınlarından olan Diyanet Çocuk Dergisi ile Tatil Arkadaşım isimli dergi ekini çocuklara hediye ederek 17 Haziran’da başlayacak olan Yaz Kurslarına tüm öğrencileri davet etti.