Il Müftülüğümüz Ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin şubesi Suriye’ye 7. Yardım Tırını Gönderdi

il müftülüğümüz ve türkiye diyanet vakfı mersin şubesi suriye’ye 7. yardım tırını gönderdi

Mersin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi işbirliği ile iş insanları tarafından sağlanan muhtelif gıda malzemelerinden oluşan yardım tırlarının 7. si bu gün Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderildi.

Uğurlamada Mersin İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şaban Kondi ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şube Yöneticisi Mustafa Zeki Yahşi'de hazır bulundu.

İl Müftüsü ve TDV Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şaban Kondi'nin ettiği duanın ardından tır yola çıktı.