Agri'da Personel Aylık Toplantısı Düzenlendi

personel aylık toplantısı düzenlendi

Agri'da Personel Aylık Toplantısı Düzenlendi

PERSONEL AYLIK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Ağrı Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte haziran ayı mutat toplantısı, İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU’nun başkanlığında Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU din görevlilerimize, Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olarak aidiyet ve sorumluluklarının bilincinde her yerde ve her zaman dini hizmetle vizyon ve misyonumuzun neler olduğu açıklandı.

Toplantıda ayrıca (UNHCR) Statü Belirleme Müdürü Akif Atlı “Mültecilerin Uyumu ve Müftülüğün Katkıları” adlı konuda sunum yaptı.

Toplantı sonunda İl Müftüsü TOPÇU, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini de dinledikten sonra toplantı sona erdi.