Trabzon'da Kadın Din Görevlileri Arası Bölge Hafızlık Yarışması Ev Sahipliğimizde Yapıldı

kadın din görevlileri arası bölge hafızlık yarışması ev sahipliğimizde yapıldı

Başkanlığımız tarafından Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kadın Din Görevlileri arasında düzenlenen Hafızlık Bölge Yarışması 22.06.2019 tarihinde Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmaya Trabzon, Samsun, Tokat ve Giresun illerinden Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Ali SARIKAYA başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Sıtkı KAYA, İl Müftü Yardımcısı Melek MENTEŞE, Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Handan AKTAŞ ve Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Alaettin DERMAN’dan oluşan komisyonun değerlendirmesi sonucunda Giresun İli Tirebolu İlçesi Merkez Kız Yatılı Kur’an Kursu Öğreticisi Betül TOPÇU Bölge Birincisi seçildi. Katılımcılara hediye takdiminden sonra program sona erdi.