Mersin'de Sorumluluk Bilinci çerçevesinde çocuklarla çiçek Dikimi Ve Bakımı Etkinliği Gerçekleştirildi

sorumluluk bilinci çerçevesinde çocuklarla çiçek dikimi ve bakımı etkinliği gerçekleştirildi

Toplumda iyilik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Mersin Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun hazırladığı ”Değerleri Yaşat ki İyilik Yaşasın”   projesinin 1. Semineri yapıldı. Gerçekleştirilen seminerde sorumluluk bilincini yerine getirmenin de iyilik olduğu belirtildi. ADRB Koordinatörü Meryem AKARÇAY, ADRB üyesi Saliha YİĞİT ve KKÖ Nesli ÖZAYDIN tarafından Dernek Camii Kur’an Kursunda kurs öğrencileriyle birlikte çiçek dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Ayrıca çiçek dikiminden sonra çocuklara çiçeklerin bakım sorumluluğu da verildi. İlerleyen haftalarda çiçeklerin büyümesiyle ilgili olarak takibinin de yapılacağı belirtildi. Gerçekleştirilen etkinlik çocukların memnuniyeti ve teşekkürleriyle son buldu.