Giresun'da Hacı Adayları Tanışıp Kaynaştı

hacı adayları tanışıp kaynaştı

Giresun'da Hacı Adayları Tanışıp Kaynaştı

2019 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile hacca gidecek olan 200 kişilik hacı adayının katılımıyla Giresun İl Müftülük Konferans Salonu’nda Tanışma ve Kaynaşma toplantısı yapıldı.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Ordu- Giresun 2. Kafile ve Trabzon 5. Kafileyle kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlara hac organizasyonuna ilişkin bilgi verdi, hac ibadetinin önemine değindi.

İl Müftüsü Muhittin Oral, tekrarı olmadığı bilinciyle özen ve hassasiyet içerisinde hac ibadetinin yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantıya Hac’dan sorumlu Müftü Yardımcısı İbrahim Memiş, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Aşar, 1. Kafile Başkanı Yağlıdere Müftüsü Fatih Sarıgül, imam hatipler Ali Mutlu, Muhittin Arslan, Ali Aydın, Halil Doğan, bayan irşat görevlisi Sema Saylan ve Trabzon 5. Kafile grup görevlisi Muhsin İpek katıldı.

Toplantı 26 Haziran ve 27 Haziran 2019 tarihlerinde yapıldı.