Mersin'de Il Müftümüz Akdeniz şerefiye Camii Yaz Kur’an Kursunda çocuklarla Bir Araya Geldi

il müftümüz akdeniz şerefiye camii yaz kur’an kursunda çocuklarla bir araya geldi

İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ile birlikte Akdeniz Şerefiye Camii Yaz Kur’an Kursunda eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.

İl Müftümüz, çocuklara çeşitli sorular sorarak görüşlerini aldıktan sonra bir Müslümanın nasıl olması ve nasıl yaşaması gerektiği hakkında eğitici bilgiler verdi.

Eğlenceli ve eğitici bilgi alışverişinin ardından İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi çocuklara ve Öğreticilere başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.