Agri'da Yazımda Kardeşlik Var

yazımda kardeşlik var

Agri'da Yazımda Kardeşlik Var

YAZIMDA KARDEŞLİK VAR

İl müftüsü Tandoğan TOPÇU,”Yazımda kardeşlik var” projesi kapsamında İstanbul’a düzenlenecek geziye katılacak öğrencilerle sohbet ettikten sonra  nasihatlerde bulunarak dualarla yolcu etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı yetişmelerine katkı sağlanması, bilinçli toplum yapısının oluşturulması amacıyla “yazımda kardeşlik var” projesi kapsamında düzenlenen İstanbul gezisine, İlimizden 13-15 yaş arası 25’i kız 18’i erkek olmak üzere toplam 43 öğrenci, 3 Öğretici rehberliğinde yola çıktı. Yolculukları öncesi öğrencilerle sohbet eden Müftü TOPÇU, gezerek öğrenmenin faydalarını ayet ve hadislerden örneklerlerle anlatıp bu geziyi çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyerek, öğrencileri uğurladı.