Mersin'de Il Müftümüz Emekli Uzman Jandarma Kıdemli çavuş Timur Aras’ın Cenaze Törenine Katıldı

il müftümüz emekli uzman jandarma kıdemli çavuş timur aras’ın cenaze törenine katıldı

İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras'ın babası emekli Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Timur Aras için Mezitli Akdeniz Mahallesi Hz. Bilal-i Habeşi Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cuma namazının ardından İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’nin kıldırdığı cenaze namazı sonrasında emekli Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Timur Aras Mezitli Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına, Tuğgeneral Turgay Aras ve aile yakınları ile Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Basri Uçar, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Akdeniz Kaymakamı Muhitten Pamuk, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, çok sayıda askeri personel ile vatandaşlar katıldı.