Antalya 1. Ve 2. Kafile Hacılarımız Dualarla Uğurlandı

antalya 1. ve 2. kafile hacılarımız dualarla uğurlandı

Antalya 1. Ve 2. Kafile Hacılarımız Dualarla Uğurlandı

2019 Yılı Diyanet Hac Organizasyonu ile Hacca gidecek vatandaşlarımızdan 1. ve 2. Kafile 330  hac yolcuları dualarla Medine'ye uğurlandı.

2019  yılı ve daha önceki yıllarda kayıt yaptırarak  28 Aralık 2018  tarihinde çekilen kurada hacca gitme hakkı kazanan hacı adaylarından ilk kafilesi Antalya Havaalanından Medine’ye dualarla uğurlandı.

Antalya İl Müftülüğü Hac Uğurlama ekibinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL, Hac Umre Şube Müdürü Veli TEPE, Şef Ahmet ULUS, VHKİ Onur YALINLAR,  Murat ÖZEN ile Hacı adayları ve hacı yakınlarının katıldığı uğurlama programında İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL’in yaptığı dua ile kafileler 08.07.2019 Pazartesi günü saat 23:10 uçağı ile Medine’ye uğurlandı.