Kırsehir'de Il Müftülüğümüz Tarafından 15 Temmuz Demokrasi Ve şehitleri Anma Programı Düzenlenecek

il müftülüğümüz tarafından 15 temmuz demokrasi ve şehitleri anma programı düzenlenecek

İl Müftülügümüz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla `ANADOLU COGRAFYASINDA VARLIK MÜCADELEMİZ VE 15 TEMMUZ` Konulu konferans düzenlenecek. Osman Gazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı Ögretim Üyesi Doç. Dr. Adil ŞEN tarafından verilecek olan konferans 14 Temmuz 2019 Pazar günü saat. 18.00 de Neşet Ertaş Kültür merkezinde yapılacak. Düzenlenecek olan bu programa tüm görevlilerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir.