Konya'da “yaz Dönemi Gençlik Akademisi” Seminerleri Devam Ediyor

“yaz dönemi gençlik akademisi” seminerleri devam ediyor

Konya'da “yaz Dönemi Gençlik Akademisi” Seminerleri Devam Ediyor

Konya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından 14-18 yaş arası ve üniversite öğrencilere yönelik düzenlenen “Gençlik Yaz Akademisi” seminerleri çeşitli sosyal etkinliklerle devam ediyor.

“Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Konferans Salonu” başta olmak üzere Hacıveyiszade Camii ve dersliklerinde gerçekleşen seminerlere Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha Bilgiç, Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, Uzman Sosyolog Aile Danışmanı Saliha Güneş Yonar, Prof. Dr. Süleyman Toprak katıldı.

Akademi programlarında “Kalbin Dili”, “İslam’da Aile” ve “Ahiret İnancının Genç Eğitimdeki Önemi” konularında sunumlar gerçekleşti.