Siirt'te Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Kaynaştı

yaz kur’an kursu öğrencileri kaynaştı

Siirt'te Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Kaynaştı

Siirt İl Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları devam ederken bir de 'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası' düzenleyerek, Camiler ve Kur’an Kursları arası kardeşliğin pekişmesi hedeflendi.

Siirt İl Müftülüğü Koordinesinde, Ensar Vakfı Siirt Şubesi ile Diyanet-Sen Siirt Şubesi işbirliği ile düzenlenen  'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası'  11.07.2019 Perşembe günü yapılan final maçı ile sona erdi. Nefes kesen bir mücadelenin ardından Turnuva Şampiyonluğunu Şeyh Tayyar Camii- Hacı Ethem Bilim Camii yaz Kur’an Kursu öğrencilerini yenerek kazandı.

Turnuva sonunda 16 öğrenciye çeşitli hediyeler verilirken, Final maçına gelen çok sayıda öğrenciye de dondurma ikramı yapıldı.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok yaptığı konuşmada, "Yaz Kur'an kurslarına ilgi alakayı artırmak ve kurslar arası diyalogu ve kardeşliği pekiştirmek için bu turnuvayı düzenledik. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı ve tüm Kurslarımızın katılmalarını hedefliyoruz. Bütün öğrencilerimizi ve diğer tüm hocalarımızı sosyal aktivitelere destek verenleri tebrik ediyorum.” dedi.