Bartın'da Il Müftülüğü şube Müdürü Mahmut Semiz Ve Müftülük şoförü Faik Atalmış A Veda

İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken, Sinop Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü olarak atanan Mahmut SEMİZ ve Emekli olan Müftülük Şoförü Faik ATALMIŞ için Müftülüğümüzde veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Abdülcelil ÇAKAR, İl Müftü Yardımcılarımız Hulusi GÜNER ve Hatice YAZICIOL, daire amirlerimiz ve tüm personelimiz katıldı.

Programda yaptığı hizmetlerden dolayı İl Müftüsü ÇAKAR tarafından SEMİZ ve ATALMIŞ a teşekkür plaketleri ve hediyeler takdim edildi.

Personele verilen kahvaltı yemeğinin ardından program son buldu.