Hatay Il Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Okuyucu Nurdağı Ilçe Müftüsü Oldu

hatay il müftü yardımcısı mehmet emin okuyucu nurdağı ilçe müftüsü oldu

Hatay Il Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Okuyucu Nurdağı Ilçe Müftüsü Oldu

Hatay İl Müftü Yardımcısı iken, Gaziantep ili Nurdağı İlçe Müftüsü olarak atanan Mehmet Emin OKUYUCU için veda programı düzenlendi.

Programda; İl Müftülüğü personeli tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Hatay İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU ise konuşmasında; “ 2012 yılından beri İlimizde, İl Müftü Yardımcısı olarak hizmet ettiniz, hizmetlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.  Yeni görevinizde başarılar diliyorum, ailecek mutlu, sağlıklı ve huzurlu olmanızı yüce Rabbim’den (c.c) niyaz ediyorum.” dedi.

Programda söz alan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin OKUYUCU’da, iyi dileklerinden dolayı Hatay İl Müftüsü ve İl Müftülük personeline teşekkür etti.

Program sonunda Hatay İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin OKUYUCU’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Hatay-Antakya doğumlu olan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin OKUYUCU, 1974 Yılında Hatay’ın İskenderun İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. İlimizde 17 yılı aşkın hizmeti olan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin OKUYUCU, Ardahan-Çıldır, Nevşehir-Derinkuyu, Adana-Karataş, Adana-İmamoğlu ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

Ayrıca; İlimiz Antakya İlçesi Şube Müdürü iken, Bilecik İl Müftülüğü İdari Mali İşler Şube Müdürü olarak atanan Davut ÖZDAL ve İlimiz Antakya Murakıbı iken Konya İli Selçuk İlçesi Murakıbı olarak atanan Selami AYDIN’a da İlimizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.