Niğde'de Adalet Bakanı Abdulhamit Gül şehit ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti.

adalet bakanı abdulhamit gül şehit ömer halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti.

İlimize teşriflerinde Valimiz Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Adalet Komisyon Başkanı Ömer Dadal, İl Müftümüz Mehmet Sırrı Şık, Bor İlçe Müftümüz Cafer Kılınç ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Adalet Bakanı Gül, 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Adalet Bakanı Gül, Şehit Ömer Halisdemir’in Çukurkuyu Kasabasındaki kabri başında dua etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti  ve il müftümüzün yaptığı duanın ardından Gül ve beraberindeki heyet, ilimiz Hüsamettin Dışarı Camiinde il müftümüzün kıldırdığı cuma namazını eda ettiler.

Cuma namazı sonrasında Valimiz Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ilimiz hakkında yetkililerden bilgi aldı.