Siirt’te 15 Temmuz şehitleri Için Mevlid Ve Hatim

siirt’te 15 temmuz şehitleri için mevlid ve hatim

Siirt’te 15 Temmuz şehitleri Için Mevlid Ve Hatim

15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlar için Siirt Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Siirt Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı  Camii’nde düzenlenen programa Siirt Valisi Ali Fuat Atik, çok sayıda protokol ile  vatandaş katıldı.

Kur’anı Kerim tilaveti, mevlidi şerif ve ilahilerin okunduğu anma programında Siirt Müftüsü Ahmet Altıok, 15 Temmuz 2016 gecesi darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okudu.

Şehitler için hatimler okundu, dualar edildi

15 Temmuz 2016'da hain darbe girişimine karşı direnen vatandaşlar arasında şehit düşenler ve tüm şehitler için Kur'anı Kerim ve hatimler okundu. Okunan Kur’an-ı Kerim ve hatimlerin duasını Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camii İmam-Hatibi Nevzat Erdabakoğlu yaptığı duayla şehitler için bağışladı.

15TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA SİİRT VALİLİĞİMİZ TARAFINDAN YEMEK VERİLDİ.

Proğram Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftümüz Ahmet Altıok dua okudu.Yemekte Siirt Valisi Sayın Ali Fuat Atik , davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.Proğrama çok sayıda Şehit yakını ve davetli katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Kapsamında

“Garnizon Şehitliği” Ziyaret Edildi

Bugün düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği saat: 11:00’de Garnizon Komutanlığında şehitlik anıtının ziyaretiyle başladı.

Siirt Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’in anı defterine imza atması ve şehit kabirlerine karanfil bırakmasıyla devam eden törende, Kuran-ı kerim okundu. İl Müftüsü Ahmet Altıok tarafından Aziz Şehitlerimiz için dua okundu. Proğram Gece saat 20:00'de 15 Temmuz Demokrasi alanında devam edecek. Kur'an-ı Kerim Tilavetinin ardından Hatimlerin duası yapıldı. 00:13'te Tüm Camilerde Sela okunacak.