Hatay'da 15 Temmuz şehitleri Için Mevlid-i şerif Okundu

15 temmuz şehitleri için mevlid-i şerif okundu

Hatay'da 15 Temmuz şehitleri Için Mevlid-i şerif Okundu

15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesi münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızca öğle namazı öncesi tüm camilerimizde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen mevlid-i şerif programları düzenlendi.

Antakya ilçemiz Habib-i Neccar Camii’nde düzenlenen mevlid programına Hatay Valisi Sayın Rahmi DOĞAN, İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu, Hudut Alay Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, İl Jandarma Komutanı  Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kurum müdürleri ile vatandaşlarımız katıldı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Din görevlilerimiz yasin-i şerif, ilahi ve kasideler okudular.

İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu hocamızın yaptığı hatm-i şerif duasını müteakip kılınan öğle namazı ile program sona erdi.

Namaz çıkışı İl Müftülüğümüz tarafından cemaate etli pilav ve ayran ikram edildi.