Agri'da 15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği

15 temmuz kardeşlik etkinliği

Agri'da 15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği

15 TEMMUZ KARDEŞLİK ETKİNLİĞİ

“15 Temmuz Şehitleri Anma” programı vesilesiyle Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve velilerin katılımıyla; vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik konulu program dahilinde Zeki Aydemir (4-6 Yaş) Kur’an Kursu’na İl Müftüsü Tandoğan Topçu Tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Neşeli bir ortamda geçen ziyarette minik öğrenciler 15 Temmuz Kahramanları için yaptıkları “kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için” sloganlı boyama çalışmalarını Müftü Topçu’ ya gösterdiler. Topçu, öğrencilerle sohbet edip, çalışmalarını takdir ederek miniklere ikramlarda bulundu.

4-6 yaş Kur’an Kurslarının önemine ve gerekliliğine değinen Topçu; bu projelerin arttırılması için gereken çalışmaları yaptıklarını söyleyerek “geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazırız” dedi.