Manisa'da Akhisar Ve Salihli'de Vekaletle Kurban Tanıtım Toplantısı

akhisar ve salihli'de vekaletle kurban tanıtım toplantısı

Manisa'da Akhisar Ve Salihli'de Vekaletle Kurban Tanıtım Toplantısı

AKHİSAR İLÇESİNDE VEKALETLE KURBAN TOPLANTISI

İlimiz Müftülüğünce, 06 Temmuz 2019 Cumartesi günü Akhisar İlçesinde saat 10.00’da Park İçinde Akhisar, Gördes, Gölmarmara, Soma ve Kırkağaç İlçe Müftülülerinin katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ’nin konuşmacı olarak katıldığı Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İlçe Müftüleri, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU yaptı ve kürsüyü Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ’ye bıraktı.

Selahaddin ÇELEBİ konuşmasında Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonunun önemine değindi. Yurt içinde ve Yurt dışında bu organizasyonun faydalarını ve ulaştığı kitleye değindi. Bu konuda Diyanet çalışanlarına büyük görevler düştüğünü belirtti. Bu yıl için inşallah daha verimli bir yıl olması temennisi ve katılımcılara teşekkür ederek programı bitirdi.

SALİHLİ İLÇESİNDE VEKALETLE KURBAN TOPLANTISI

İlimiz Müftülüğünce, 06 Temmuz 2019 Cumartesi günü Salihli İlçesinde saat 14.00’da Cumhuriyet Camii’nde Salihli, Alaşehir, Sarıgöl, Kula, Selendi, Köprübaşı, Turgutlu, Demirci ve Ahmetli İlçe Müftülülerinin katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ’nin konuşmacı olarak katıldığı Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını Salihli İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK yaptı ve kürsüyü Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ’ye bıraktı.