Erzincan'da Müftümüz Recep Demir Erkek Kur’an Kursunu Ziyaret Etti

müftümüz recep demir erkek kur’an kursunu ziyaret etti

Erzincan'da Müftümüz Recep Demir Erkek Kur’an Kursunu Ziyaret Etti

İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, Din Eğitimi ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali ŞEN ile birlikte müftülüğümüze bağlı eğitim-öğretime devam eden Recep Demir Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti. Kurslarımızda verilen eğitim-öğretimi yerinde inceledi. Öğrencilerle birebir ilgilenen müftümüz, onların isteklerinin yerine getirilmesi için notlar aldırdı.

İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, kurslarımızdaki eğitim ve öğretimden memnun kaldığını, geleceğimizin müsbet ilimler ile dini ve manevi alanda eğitim almış nesiller tarafından imar edilebileceğini ifade ederken, kurslarımızda görev yapan hocalarımıza gayret ve samimiyetlerini artırarak daha özgün çalışmalar yapmaları temennisiyle katkılarından ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.