Hatay'da şehit şenol çiftçi Iho Yaz Kur’an Kursu öğrencileri 15 Temmuz şehitlerini Andı

şehit şenol çiftçi iho yaz kur’an kursu öğrencileri 15 temmuz şehitlerini andı

Antakya İlçe Müftülüğünün Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu’nda açtığı Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Şehitleri Anma programı icra etti. Programa İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, İl Müftü Yardımcısı Nazife SAĞLAMOĞLU,  Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin ENEÇ, Yaz Kuran Kursu Öğretici ve Öğrencileri ile vatandaşlarımız iştirak etti.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU öğrencilere 15 Temmuz ve Şehitlik temalı konuşma gerçekleştirdi. Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinden oluşan ilahi grubu Şehitlikle ilgili birbirinden güzel ilahileri seslendirmesinden sonra şiirler okundu. Kurs öğrencilerimizin 15 Temmuz Şehitleri için okuduğu hatimlerin duası yapıldı.