Kocaeli'de şehitlerimiz Mevlid-i şerif Programıyla Anıldı.

şehitlerimiz mevlid-i şerif programıyla anıldı.

Kocaeli'de şehitlerimiz Mevlid-i şerif Programıyla Anıldı.

Şehitlerimiz Mevlid-i Şerif Programıyla Anıldı

11 temmuz perşambe günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği hanımlara yönelik “Şehitleri Anma ve Mevlid Programı” düzenlendi. Fevziye Camii’nde öğlen namazı sonrası gerçekleşen programa gaziler, şehit yakınları, Emniyet Müdürü Ayhan Denizci’nin eşi Aliye Denizci, emniyet personeli eşleri ve vatandaşlar katıldı. Programda şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, ilahiler seslendirdi.

İl Vaizi İnci Ar, ADRB Vaizi Merve Doğruyol, Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci, İzmit İlçe Vaizi Alime Aydoğan, Kur’an Kursu Öğreticileri Hatice Ellialtı, Hacer Sarı, Zeynep Arslan, Gölcük ADRB Vaizi Nurdan Albayrak, Körfez Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Özen düzenlenen programda yer aldı.

Yapılan program ikramla sona erdi.