Duzce'de Selde Hayatını Kaybeden Fatma Töngel Son Yolculuğuna Uğurlandı.

selde hayatını kaybeden fatma töngel son yolculuğuna uğurlandı.

Duzce'de Selde Hayatını Kaybeden Fatma Töngel Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım köyünde meydana gelen sel felaketinde eşi ve bir çocuğu ile kaybolduktan sonra ölü bulunan Fatma Töngel (42) için cenaze töreni düzenlendi.

Esmahanım köyünde meydana gelen sel felaketinde kaybolan ve dün öğle saatlerinde cansız bedeni dereden çıkarılan 3 çocuk annesi Fatma Töngel için Çilimli ilçesinde bulunan annesinin evi önünde helallik alındı. Ardından, Akçakoca İlçesi Küpler Köyü Caminde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını İl Müftümüz Hüseyin Can kıldırdı.

Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Töngel dualarla toprağa verildi.

Cenazeye, Töngel'in yakınlarının yanı sıra Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Müftüsü Hüseyin Can ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.