Kirklareli'de Istanbul Müftüsü Göreve Başladı.

istanbul müftüsü göreve başladı.

Kirklareli'de Istanbul Müftüsü Göreve Başladı.

İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Mehmet Emin Maşalı düzenlenen merasimle göreve başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş hocamızın teşrif ettiği merasime , İstanbul Eski Müftüsü Prof.Dr.Hasan Kamil Yılmaz , eski İstanbul müftüsü Prof.Dr.Mustafa Cağrıcı, Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali Bardakoglu katıldı.
Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı tören Beykoz Vaizi Soner Çelebinin sunumu ile başladı.İmam -hatip Ekrem Nalbant'ın okuduğu Kur'an tilavetinin ardından protokol konuşmaları yapıldı.
İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Emin Maşalı " nakl-i selim, akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim tarzımız olacak" dedi.
İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş'ın da katıldığı merasime çevre il müftüleri, ilçe müftüleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.