Rize'de Yaylalarda Kur’an Ziyafeti Programları Başlıyor

yaylalarda kur’an ziyafeti programları başlıyor

Rize'de Yaylalarda Kur’an Ziyafeti Programları Başlıyor

Rize Müftülüğü tarafından 2016 yılında başlatılan “Yaylalarda Kur’an Ziyafeti” programları, dördüncü yılında da devam ediyor.

Şehir yaşantısından uzaklaşıp stres atmak, temiz hava teneffüs etmek, arıcılık-hayvancılık vb. işlerle uğraşmak, rengârenk çiçeklerle bezenmiş doğanın eşsiz güzelliğini seyretmek için yaylalara çekilen vatandaşlarımızın istifade etmesi ve kaybolmaya yüz tutmuş; birlik-beraberlik-tanışma-kaynaşma-dayanışma müessesini yeniden canlandırmak amacıyla müftülüğümüz tarafından başlatılan ve geleneksel hale gelen “Yaylalarda Kur’an Ziyafeti” programlarına tüm halkımızın teşriflerini diliyor, İlimizin yetiştirdiği güzide hafızlarımız ve misafir hocalarımız tarafından yaşatılacak bu eşsiz atmosferi hep birlikte solumaya siz değerli halkımızı davet ediyoruz.

NOT: Programlara katılmak isteyen vatandaşlarımız kendi imkânlarıyla katılacaklardır.

2019 YILI YAYLA KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMLARI:

21 Temmuz 2019 Pazar Saat 13.00 Çayeli Derecik

03 Ağustos 2019 Cumartesi Saat 13.00 Güneysu Handüzü