Isparta'da Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul Ve Yetimleri Derneği’ni Ziyaret Ettik

türkiye harp malulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği’ni ziyaret ettik

Adrb Vaizi Nilüfer ÜNAL, Eğitim Uzmanı Abdullah ASLAN ve Murakıp Fatma SONGUR, 23.07.2019 tarihinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun çalışma alanları tanıtılırken, İl Müftülüğü olarak şehitlerimizden bizlere emanet kalan şehit ailelerine yönelik her türlü manevi desteği verme konusunda hazır olduğumuz ifade edildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Musa İREZ, bu anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ve İl Müftülüğü ‘nün şehit ailelerine yönelik yapacağı çalışmaları dernek olarak destekleyeceklerini ifade etti.