Mersin'de Ilimizin Kanaat önderlerinden Mehmet Selim çalış Il Müftümüzü Ziyaret Ederek Tdv’ye Kurban Bağışında Bulundu

ilimizin kanaat önderlerinden mehmet selim çalış il müftümüzü ziyaret ederek tdv’ye kurban bağışında bulundu

İlimizin Şırnaklı Kanaat önderlerinden 30çocuk, 168 torun sahibi Mehmet Selim Çalış ve Akdeniz Yenipazar Camii İmam-Hatibi Ahmet Bugutekin İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret etti.

Daha önce kendisini ziyaret eden İl Müftümüze iadei ziyarette bulunana Mehmet Selim Çalış, Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla 2 adet kurban bağışında bulundu.