Yozgat'de Il Müftümüz Sezik’in Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

il müftümüz sezik’in ilçe ziyaretleri devam ediyor

Yozgat'de Il Müftümüz Sezik’in Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

İl Müftümüz Salih SEZİK, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, yaz Kur’an kurslarına rehberlik etmek ve özellikle vekâletle yoluyla kurban kesim organizasyonuyla ilgili komisyon üyeleriyle toplantı yaparak çalışmaları yerinde görmek ve hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla ilçe müftülüklerine bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Müftümüz SEZİK, ilçelerde yaptığı toplantılarda “TDV Yozgat şubesi olarak 2017 yılı il genelinde vekâletle kurban organizasyonunda 374 hisse kurban bağışı alınmıştır, ayrıca internet üzerinden yapılan bağışla birlikte 520 hisse kurban bağışına ulaşmıştır,  2018 yılında ise vekâletle kurban organizasyonunda 1641 hisse kurban bağışı alınmış, internet üzerinden yapılan bağışla birlikte 2500 hisse kurban bağışına ulaşarak, nüfusa oranla, vekâletle kurban bağışı sırasında iller arasında ilk sıralar da yerini almıştır.

İl Müftümüz Salih SEZİK, 2019 yılı vekâletle kurban bağışı hedeflerinin 3000 olduğunu ifade etti”.

İl Müftümüz Salih SEZİK’in ilk ziyareti 23.07.2019 Salı günü sabah saatlerinde Sarıkaya ilçe Müftülüğü ile başlayıp, Çayıralan, Çandır ve Boğazlıyan ilçe müftülüklerini ziyaret ederek günü sonlandırdı.

24.07.2019 Çarşamba günü ise sırasıyla Akdağmadeni, Saraykent, Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçe müftülüklerine ziyaretlerde bulundu.