Mardin Il Müftülüğünde 2019 Yılı Il Kurban Hizmetleri Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

mardin il müftülüğünde 2019 yılı il kurban hizmetleri komisyon toplantısı gerçekleştirildi

Toplantı Vali Yardımcısı Mehmet uslu’nun başkanlığında İl Kurban Hizmetleri Komisyonu bağlamında, ilgili daire temsilcilerinin de katılımıyla mevzuat çerçevesinde kurban hizmetleri ile ilgili hususların görüşülmesi için Mardin Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Uslu, İl Müftümüz İsmail Çiçek, Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı, Artuklu İlçe Müftü V. Zeynettin Aslan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğünden Engin Kaya, İl  Tarım ve Orman Müdürlüğünden Kadir Miran İnan, Büyükşehir Belediyesinden Osman Karahan, İl Sağlık Müdürlüğünden Ahmet Doğan, TDV Mardin Temsilcisi Muhammet Koldemir, Mardin Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Metin Bayram, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Nureddin Kalkan katıldı.

Toplantı sonunda alınan kararlar belirlenen hususlarda 2019 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına dair Tebliğ hükümlerinin uygulanmasına karar verildi.

Toplantı sonunda ev sahipliği yapan İl Müftümüz İsmail Çiçek tüm katılımcılara teşekkür etti.

2019 Mardin Valiliği Kurban Hiz Kom Kararları imzalı