Mersin'de Akdeniz Dernek Camii Kur’an Kursunda Yardımlaşma Paylaşma Etkinliği

akdeniz dernek camii kur’an kursunda yardımlaşma paylaşma etkinliği

Mersin'de Akdeniz Dernek Camii Kur’an Kursunda Yardımlaşma Paylaşma Etkinliği

Mersin Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Meryem Akarçay, Kur’an kursu Öğreticileri Saliha Yiğit ve Nesli Özaydın tarafından Yardımlaşma ve Paylaşma Etkinliği gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinlikte Kur’an kursu öğrencileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere fazla olan temiz elbise, ayakkabı, kitap, oyuncak vb. eşyalarını getirdiler. Getirdikleri eşyaları, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere paketlediler. Ayrıca kendi okudukları kitapları arkadaşlarıyla değiş-tokuş yaparak onların da okumalarını sağlamaya çalıştılar.

Ardından Kur’an kursu öğrencileri paylaşmaya uygun olmayan kıyafetleri de geri dönüşüm kutularına atarak tekrar kullanıma kazandırmış oldular.

Kur’an kursu öğrencileri yapılan etkinlikle fazla olan eşyalarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak iyilik yapmış olmanın mutluluğunu yaşadılar.