Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'tan Türkiye Diyanet Vakfı’na Kurban Bağışı

adıyaman belediye başkanı dr. süleyman kılınç'tan türkiye diyanet vakfı’na kurban bağışı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr Süleyman Kılınç , Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla dünya genelindeki muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla başlattığı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak amacıyla TDV’ye kurban bağışı yaptı.

Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Merkezini ziyaret eden Başkan Kılınç'a,İl Müftüsü Mehmet TAŞCI gençlik koordinatörlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ihtiyacı olan insanlara kurban dağıtımı konusunda önemli bir çalışmayı gerçekleştirerek İslam’ın kardeşliğini yüreklere taşıdığını kaydeden Başkan Süleyman Kılınç, Türkiye Diyanet Vakfı’na vekâletle kurban bağışında eşi ve kendi adına 2 adet kurban bağışında bulunarak, bağış makbuzunu İl Müftüsü Mehmet Taşçı’dan aldı. İl Müftüsü Mehmet Taşçı Kurbanını  TDV’ye bağışlayan Belediye Başkanı Dr Süleyman Kılınç beye desteklerinden dolayı teşekkür etti.