Kilis'de Diyanet Işleri Başkanlığımızın ‘’gençliğe Değer’’ Projesi Kapsamında Etkinlik Ve Programlarımız Devam Ediyor

diyanet işleri başkanlığımızın ‘’gençliğe değer’’ projesi kapsamında etkinlik ve programlarımız devam ediyor

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve manevi danışmanlık kapsamında çalışmalar yürütmek Başkanlığımızın ve İl Müftülüğümüzün önemli bir hizmet alanını oluşturmaktadır.

Bu sebeple, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak, her bir din görevlimizin en az 10 gence ulaşmasını ve rehberlik etmesini sağlamak üzere ‘’Gençliğe Değer’’ isimli proje kapsamında Kilis il müftülüğü bünyesinde görev yapan vaiz,  imam hatip ve müezzin-kayyum hocalarımız gözetiminde eğitim, manevi danışmanlık, etkinlik ve programlarımız devam ediyor.

Kilis İl Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında yaz okullarında kız ve erkek öğrenci grupları için farklı saatlerde yapılan, Kur’an-ı Kerim, siyer, ahlak dersleri yanı sıra sosyal etkinlik ve faaliyetler de din görevlisi hocalarımızın nezaretinde devam ediyor.

‘’Gençliğe Değer’’ proje faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz 7 Aralık üniversitemizi, tarihi camilerimizi, kütüphanelerimizi ve ilahiyat fakültemizi din görevlisi hocalarımız nezaretinde ziyaret ettiler. Bunun yanı sıra gençlerimiz, spor, kitap okuma ve yüzme gibi etkinliklerle de yaz okulu eğitimlerine devam etmektedir.

‘’Gençliğe Değer’’ proje kapsamında görev bilinciyle sorumluluk üstlenen din görevlisi hocalarımıza ve yaz okullarında eğitim gören öğrencilerimize Başkanlığımız adına muvaffakiyetler diliyoruz.