Mersin'de Hayırsever Nebi Payman Il Müftümüzü Ziyaret Ederek Tdv’ye Kurban Bağışında Bulundu

hayırsever nebi payman il müftümüzü ziyaret ederek tdv’ye kurban bağışında bulundu

İlimizin hayırsever iş insanlarından Nebi Payman, Ahmet Payman, Bülent Maciter ve Kasım Okyar ile Hz. Mikdat Camii İmam-Hatibi Yunus Arı İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Nebi Payman, Ahmet Payman, Bülent Maciter ve Kasım Okyar Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundular.

İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi yaptıkları kurban bağışı ve ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti.