Adiyaman'da Tekerlekli Sandalyesi Kırılan Yasir Ataş'a Müftülüğümüz Sandelye Hediye Etti.

tekerlekli sandalyesi kırılan yasir ataş'a müftülüğümüz sandelye hediye etti.

Adıyaman İl müftülüğü Engelliler koordinatörlüğü, Adıyaman da ikamet eden ve tekerlekli sandalyesi kırılan Yasir ATAŞ kardeşimize İl Müftülüğümüzü yeni bir tekerlekli sandalye hediye etti.

Sandalye hediye edilen ve mutluluğu yüzünden okunan Yasir’in, Sabır ve Azimle daha iyi olacağına inanıyoruz. Tekerlekli sandalye sayesinde hareket eden, dışarıya çıkan, Yasir’in sandalyesinin kırıldığını, ailesinin yenisini alacak maddi imkana sahip olmayan aileye İl Müftümüz Mehmet Taşcı, sandalyeyi temin etti.

Yasir ve annesi bu hediye için kendisine maddi ve manevi destek sağlayan herkese teşekkür ederek, ayağa kalkmak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Müftümüz taşçı, tekerlekli Sandalyenin alımında destek olan başta İl Vaizi Zeliha Kınık’a ve hayır sahiplerine teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.