Gumushane'de "camiden Sahaya"

"camiden sahaya"

Gumushane'de "camiden Sahaya"

Gümüşhane İl Müftülüğü 2019 Yaz Kur’an Kursları arasında ‘Camiden Sahaya’ sloganı ile futbol müsabakası düzenlenmiştir. 11 takımdan 156 öğrencinin katıldığı Gümüşhane İl Müftülüğü 2019 Yaz Kur’an Kursları arasında ‘Camiden Sahaya’ sloganı ile futbol müsabakası düzenlenmiştir. 11 takımdan 156 öğrencinin katıldığı turnuvanın elemeleri 24 Temmuz Çarşamba, çeyrek finali 25 Temmuz Perşembe, yarı finali 26 Temmuz cuma günü yapılmıştır. Final maçı 29 Temmuz Pazartesi günü Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı Kur’an Kursu, İmam-ı Azam Camii (1), İmam-ı Azam Camii (2) ve Karşıyaka Cami Kur’an Kursları arasında oynanmış birincilik kupasını İmam-ı Azam Camii (2) almıştır.
          Müsabakada ilk dörde giren takımlara derecelerine göre kitap, kupa ve madalyalarını veren İl Müftüsü Osman Ayas gençlerin zihinsel gelişimin yanında bedensel gelişiminin de önemine vurgu yapmış, Diyanet İşleri Başkanlığımızın sportif faaliyetlerin her zaman destekçisi olduğunu ifade etmiş ve katılan gençlere teşekkürlerini iletmiştir.
En iyi kaleci, en iyi futbolcu ve kurallara en uyumlu takımların da seçilip çeşitli hediyelerin verildiği Yaz Kur’an Kursları Müsabakasında kazanan dostluk ve kardeşlik olmuştur.