Hatay-3 Hac Kafilesi Dualarla Yola çıktı

hatay-3 hac kafilesi dualarla yola çıktı

Hatay-3 Hac Kafilesi Dualarla Yola çıktı

İlimizden Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile hacca giden vatandaşlarımızdan oluşan Hatay-3 hac kafilesi Kutsal Topraklara uğurlandı.

Nurdağı İlçe Müftüsü Mehmet Emin OKUYUCU’nun başkanı olduğu Hatay-3 Kafilesi için 03 Ağustos 2019 Cumartesi günü düzenlenen uğurlama törenine İl Müftü V. İrfan AÇIK, Antakya İlçe Müftüsü Necati ŞAFAK, İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri UÇAK, İl Müftülüğümüz Hac Bürosu görevlileri, Kafilede görevli hocalarımız, Müftülük personeli ile hacı adaylarımız ve yakınlarından oluşan kalabalık bir topluluk katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama töreni görevli hocalarımızın okudukları Aşr-ı Şerif ile başladı. Daha sonra okunan ilahiler, kasideler, telbiye, tekbir ve salâvatlarla devam etti. İl Müftü V. İrfan AÇIK’ın son hatırlatmaları içeren sohbeti ve Antakya İlçe Müftüsü Necati ŞAFAK’ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Hacılarımız 13 Eylül 2019 Cumartesi günü ilimizde olacak.