Antalya'da şube Müdürü Ve şef Olarak Atanan Personelimize Veda Yemeği

şube müdürü ve şef olarak atanan personelimize veda yemeği

Antalya'da şube Müdürü Ve şef Olarak Atanan Personelimize Veda Yemeği

İlimiz Müftülüğü personeli iken 2018 yılı görevde yükselme sınavında başarılı olarak Şube Müdürü ve Şef kadrolarına atanan personelimiz için veda programı düzenlendi.

Müftülük toplantı salonunda düzenlenen programa, İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Melek ALÇIN, Şube Müdürlerimiz ve her kademe görev yapan personelimiz katıldı.

Düzenlenen programa katılan İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Melek ALÇIN ve Personel Şube Müdürümüz Süleyman AKGÜN birer konuşma yaparak Şube Müdürü ve Şef olarak başka müftülüklere tayin olan arkadaşlara başarılar dilediler.

Program sonunda tayinleri çıkan personele İl Müftümüz ve Müftü Yardımcılarımız tarafından plaket  takdim edildi.

Son olarak tayini çıkan arkadaşlarımız söz alarak  çalışma arkadaşları ve amirlerinden helallik istediler.