Gaziantep'de Müftülüğümüzde Veda Programı

müftülüğümüzde veda programı

Gaziantep'de Müftülüğümüzde Veda Programı

Gaziantep İl Müftü Yardımcımız Mehmet Yaman’ın Adana İli Seyhan İlçe Müftülüğüne atanması nedeniyle İl Müftülüğümüz hizmet binasında veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeği programına Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl-İlçe Müftülüğü Şube Müdürleri, Vaizler, Murakıplar, Davetliler ve daire personelleri katıldı.

Veda programında duygularını dile getirmek isteyen İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri söz alarak, tayini çıkan İl Müftü Yardımcımız çalıştığımız zaman zarfında beyefendilik ve çalışkanlıkları dolayısıyla kendilerinden memnun kaldıklarını, Görevlerin gelip geçici olduğunu önemli olan geride hoş bir sada ve muhabbet bırakmak olduğunu dile getirerek yeni görev yerlerinde de aynı şekilde başarılı olmalarını, burada kurulan bağların devam ettirilmesini dileyerek duygularını ifade ettiler.

İl Müftü Yardımcımız Mehmet Yaman'ın yaptıkları veda konuşmalarında, “Elhamdülillah, birbirimizi kırmadan iyi bir ortamda işlerimizi yürütmeye çalıştık. Onun için aranızdan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Gaziantep’e ve Gaziantep halkına sunduğumuz din hizmeti bizleri daima onurlandırmıştır. Başta Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Müftü yardımcılarımız, İlçe Müftülerime ve İl Müftülüğü Personeline ayrı ayrı teşekkür ediyor, hakkım varsa helal ediyorum Sizlerde haklarınızı helal edin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize Allahaısmarladık diyorum, hoşçakalın, Allah’a emanet olun” dediler.

İl Müftüsü Ahmet Çelik, değerli hocalamızın tayini çıkması münasebetiyle bir araya geldik. Kendisine yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, aileleri ve kendisi hakkında yeni güzelliklere vesile olsun diyorum. Müftü yardımcımız Mehmet YAMAN ile çalıştığım zaman zarfında bizlerle son derece uyum içerisinde, büyük bir titizlik ve dikkatle görevini yerine getirdi. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantılarında sağlık, huzur ve başarılar temenni ediyorum. Tabi makamlar baki, insanlar geçici. Devlet memurları olarak bunu sık sık yaşıyoruz. Veda konuşması yapmak ta zordur vedalaşmak ta zordur. Başlamakta zordur ayrılmakta zordur. İşte değerli Müftü Yardımcımızın söylediği gibi geride hoş bir sada bırakabilmek önemlidir. Ben görebildiğim kadarıyla değerli Müftü Yardımcımız hoş bir sada bırakabilmiş. Aslında iyi görev yaptıysanız, insanların içlerinde olabildiyseniz, dostluk ve arkadaşlık kurabildiyseniz nereye giderseniz gidin bu bağlar hep sürüyor kopmuyor. Gaziantep’e yaptığı hizmetlerden dolayı değerli Mehmet Yaman'a teşekkür ediyor ve yeni görevlerinde de başarılar diliyorum dedi.

Konuşmaların ardından Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik,Diyanet-Sen İl Temsilcisi Müslüm Göral ve Gaziantep gençlik koordinatörleri İl Müftü Yardımcımız Mehmet Yaman'a  hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.