Mersin'de Adrb Akdeniz Halil Ibrahim Camii Kur’an Kursunda Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı Düzenledi

adrb akdeniz halil ibrahim camii kur’an kursunda yaz kur’an kursu kapanış programı düzenledi

Mersin Müftülüğü ADRB üyesi Uzman Vaizi Hacı Kadın Öztürk tarafından Akdeniz, Halil İbrahim Camii Kur’an Kursunda, Yaz Kur’an Kursu kapanış programı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programda Öztürk; Kur’an-ı Kerimi öğrenme, anlama ve hayatımız boyunca Kur’an ahlakı ile yaşamanın öneminden bahsetti. Akabinde başarıyla Kur’an’a geçen öğrencilere taçları  takıldı.

Öğrenci velilerinin yoğun katılımı ve memnuniyetinin gözlemlendiği programda öğrenciler ilahiler söyledi ve Kur’an-ı Kerim surelerini okudular.

Düzenlenen bu program ile Halil İbrahim Camii Yaz Kur’an Kursu sona erdi.