Müjde! Tdv Eskişehir Kız öğrenci Yurdumuz Açıldı

müjde! tdv eskişehir kız öğrenci yurdumuz açıldı

Müjde! Tdv Eskişehir Kız öğrenci Yurdumuz Açıldı

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir şubesi önderliğinde Türkiye Diyanet Vakfı yurtlar işletmesi müdürlüğü tarafından Eskişehir Anadolu üniversitesi Cuma kapısı karşısında yürüme mesafesinde olmak üzere yurt amaçlı yapılan bir adet bina kiralanarak kız öğrenci yurdu haline getirilerek hizmete açıldı. Türkiye Diyanet Vakfı yurtlar işletmesi müdürlüğü gerekli müdür ataması ve gerekli ekipman ataması yaparak ön kayıt almaya başladı. Türkiye Diyanet Vakfı yurta kalan öğrencilere güvenli ve kaliteli barınma imkanı sağlamanın yanında öğrencilerin akademik manevi ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı yurdunda kalan öğrencilere beslenme barınma yardımı avantajı sunmaktadır. Yurtta hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği, hafta sonları ise kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, ders çalışma salonları ve kütüphane hizmeti; 24 saat kesintisiz sıcak su, sınırsız internet, çamaşır yıkama ve kurutma imkânı öğrencilere ücretsiz olarak hizmeti vermektedir.. Ayrıca yurtlarda barınan öğrencilerin güvenliği için tüm TDV Kız Öğrenci Yurtlarında olduğu gibi Eskişehir  Türkiye Diyanet Vakfı kız öğrenci yurdunda da güvenlik kameralarıyla donatılmıştır . İl müftülüğümüz tarafından da gerekli manevi destek hizmeti verilmektedir.

TDV  sitesi üzerinden ön kayıt işlemlerini yaptırılabileceği gibi, yurt müdürlüğüne müracaat edilerek bilgi alınılabilir. Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı yurt işleri  müdürlüğü sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Açılan yurdumuz şehrimize, teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başta din görevlilerimizin çocukları olmak üzere Eskişehir’de üniversitede okuyan veya okuyacak olan öğrencilerimizin ön kayıtlarını bekliyoruz. iletişim : 0553 762 96 11

Bekir GEREK

Eskişehir Müftüsü                                                                                                                                                                                      TDV Eskişehir Şube Başkanı.