Eskisehir'de şube Müdürlerimiz Görevine Başladı

şube müdürlerimiz görevine başladı

Eskisehir'de şube Müdürlerimiz Görevine Başladı

Şube Müdürlerimiz Görevine Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 Yılı Görevde Yükselme sınavı ile ilimiz şube müdürlüklerine atanan, Personel Şube Müdürü Mehmet Akçay ile Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Abdullah Yılmaz görevine başladı.

Göreve başlayan şube müdürlerine hayırlı olması temennisinde bulunan İl Müftüsü Bekir GEREK: “tam bir ekip ruhuyla, ilçelerimizden köylerimize, beldelerimize kadar her bir din gönüllüsü kardeşimle birlikte diyanet hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması için çabalayacağız. Rabbim yeni görevine başlayan Abdullah YILMAZ hocamız ile Mehmet AKÇAY hocamız başta olmak üzere hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Abdullah YILMAZ Kimdir?

10.06. 1976 yılında Afyonkarahisar da doğdu. Zafer İlkokulunu bitirdikten sonra Nazilli Merkez Erkek Kur’an Kursunda hafızlığını ikmal etti. 1997 yılında Afyon İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2001 yılında Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Kütahya İli Altıntaş İlçesi Yeni Mahalle Camiinde Müezzin Kayyım olarak göreve başladı. Görevi esnasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden İlahiyat Önlisans ve Fırat Üniversitesinde Lisansını tamamlayarak 2016 yılında İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Diyanet İşleri Başkanlığında İmam Hatip ve Müezzin Kayyım unvanlarında 19 yıldır görev yapan YILMAZ, Afyonkarahisar Merkez Esentepe Camiinde İmam Hatip olarak görev yapmakta iken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan 2018 Yılı Görevde Yükselme Sınavı ile Eskişehir İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü olarak atandı. 29.07.2019 tarihinde görevine başlayan YILMAZ, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mehmet AKÇAY Kimdir?

1980 yılında Konya İli Doğanhisar İlçesinde doğdu. İlkokulu köyünde, Ortaokul ve liseyi Konya İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Konya Selçuk Üniversitesi Adalet Programını tamamladı. Diyanet İşleri Başkanlığında 2004 yılında Çorum İli Alaca İlçesinde İmam Hatip olarak göreve başlayan AKÇAY; İmam-Hatiplik, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği ile Şeflik unvanlarında görev yaptı. Karaman İl Müftülüğü Personel Şefi olarak görev yapmakta iken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan 2018 Yılı Görevde Yükselme Sınavı ile Eskişehir İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü olarak atandı. 05.08.2019 tarihinde görevine başlayan AKÇAY, evli ve üç çocuk babasıdır.