Niğde'de Ilçe Müftüleri Toplantısı çiftlik’te Gerçekleştirildi

ilçe müftüleri toplantısı çiftlik’te gerçekleştirildi

Niğde'de Ilçe Müftüleri Toplantısı çiftlik’te Gerçekleştirildi

İlimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, 22.08.2019 Perşembe günü İl Müftümüz Mehmet Sırrı Şık'ın başkanlığında, il  müftü yardımcıları, 5 İlçe Müftüsü ve şube müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Çiftlik İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda; Sigarayla Mücadele, Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Öğretici Gönderilmesi, 2019-2020 Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçim Talimatı, 2019-2020 Yılı Umre Programı ve Ön Hazırlıkları, Hac ve Umre ile ilgili Genel İşler, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıkları ile Uygulama Esasları, Evliliğe İlk Adım seminerleri, Personel arasında dayanışmayı sağlamak mesleki ehliyetin geliştirilmesi için ders halkalarının oluşturulması, İnsan Kaynaklarından (Personel) azami derecede istifade edilmesi, Bir sonraki İlçe Müftüler Toplantısı tarih ve yerinin belirlenmesi ile gündemdeki çeşitli konular görüşülerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.