Adiyaman'da 2019 Yılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Yapıldı.

2019 yılı yaz kur'an kursu kapanış programı yapıldı.

Adiyaman'da 2019 Yılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Yapıldı.

2019 Yılı Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı.

Kapanış Programında konuşan Adıyaman İl Müftümüz Mehmet Taşcı: “2019 Yılı Yaz Kur’an Kurslarımız çok verimli geçmiştir. Bizlere çocuklarını teslim eden aileler, çocuklarına çok büyük bir iyilik yapmışlardır. Bizlere güvenip, yavrularını emanet ettikleri, yavrularımızın da büyük bir gayretle hocalarının verdiği dersleri öğrendikleri için teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimiz’in “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Öğrenen ve öretendir.” övgüsüne mazhar olduğumuz için Allah’a hamd ediyorum. Kurslarda özverili ile çalışan Din Gönüllüsü arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Müftü Taşcı: “Cami ve Kur’an Kurslarımızda açılmış olan 2019 Yılı Yaz Kuran Kurslarımıza 11.301 öğrencimiz kayıt yaptırmıştır. 5.741 öğrencimiz ilk defa Kur’an okumayı öğrenmiştir.” dedi.

Adıyaman İl Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan Kur’an Kursları arası yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve camilere ödüllerini takdim edildi.